Go to Top

Industrisikrings hegn og låger

Med en industrilåge og -hegn, garanterer du din virksomhed og dine ansatte høj sikkerhed.

Den stærke jernkonstruktion i både låge og hegn er fremstillet i absolut topkvalitet, hvilket gør det meget svært for uvedkommende at komme ind på området.

Fleksibel kvalitet

De moderne og omfattende løsninger er især velegnet til eksempelvis værfter, pakhuse og parkeringspladser, som skal indhegne større arealer, men det fleksible system kan tilpasses områder i alle størrelser.

Et system fra Wisniowski omfatter skydeporte, dobbelt svingporte, enkeltlåger, porte, hegn og stolper, der kan kombineres, så det passer til præcis din virksomhed.

Alle lågerne kan naturligvis leveres med automatik.
Ring og hør – så leverer vi en professionel løsning.

Vi tilbyder industrihegn fra Wisniowski, som er optimal til sikring af industriområder, virksomheder og boldbaner m.m.

Ribelementhegn består af VEGA B-elementer og tre typer søjler: ALFA, BETA og GAMMA. De forskellige elementer er meget fleksible i forhold til omgivelserne, så det kan anvendes på mange forskellige områder.

I får et komplet system med både hegn, stolper og låger, som er let at montere, og den dobbelte overfladebeskyttelse mod vejr og vind (Duplex-system) giver en høj grad af beskyttelse, som garanterer lang levetid.

Tilpas til omgivelserne

Et Wisniowski industrihegn kan fås i flere forskellige farver. Det giver jer mulighed for at tilpasse hegnet til den bygning eller det område, der skal indhegnes. Desuden kan hegnet også leveres, hvor det kun er galvaniseret, hvis det skulle ønskes.

Denne type hegn benyttes grundet dets størrelse og ekstreme holdbarhed især til indhegning af parker, offentlige bygninger, fabrikker og sportsanlæg.

Hegnet findes i følgende typer:

  • VEGA B
  • VEGA 2D/2D Super