Go to Top

Brandporte og døre

image1

Brandporte
Brandporte er en ideel og alsidig løsning til mange miljøer. Hvad enten det drejer om parkeringskældre, offentlige bygninger, logistik og industri tilbydes et produkt, der imødekommer individuelle krav til design og funktionalitet for brandhæmmende porte.

Brandporte leveres som 120 minutters brandhæmmende og er testet iht. den nye europæiske norm, EN1634. slide brandporte leveres som 1- og 2-fløjs porte med forskellige fleksible åbningsretninger. slide er en effektiv og sikker brandhæmmende løsning afskærmning mellem rum og bygninger.

Modulopbygget portblad med tykkelse på 82 mm

Portblad består af 0,9 mm tykke stålplader med mineraluld

Slide klassificeres som EI2-120 jf. EN1634

Standardfarver: RAL1013, 5010, 7016, 7035, 9006, 9010. Øvrige RAL-farver mod mindre tillæg

Stødabsorberende bremsemekanisme

Lakerede inddækning af køreskinne og lodekasse

Vægt ca. 55 kg/m2

Alle porte gennemgår samme grundige kvalitetskontrol fra fabrikken. Slide kan leveres med integreret gangdør med en trinhøjde på henholdsvis 15 og 50 mm helt efter kundens ønske til en optimal og funktionel gangdørsløsning. Enten som en almindelig adgangsdør eller som flugtvej med tilhørende anti-panik garniture.

I situationer hvor en automatisk lukkefunktion er på krævet tilbydes ABDL, som imødekommer disse krav. Ligeledes kan almindelig port automatik vælges som tillæg.